14 Ağustos 2016 Pazar

Nasıl bir Tişört İş Başlangıç ​​için: 10 Temel İpuçları

Günümüzde herkes zaten başlamış değil varsa, bir sonraki olabilir, tişört satan ve var gibi görünüyor. tişört işine atlamak önce birkaç işaretçiler almak isteyebilirsiniz ve size örtülü var.
Burada bir kılavuz , bir tişört iş başlatmak için nasıl 10 en önemli unsurlardan ayrılmıştır.
nasıl bir t shirt iş başlatmak için

Bir Tişört İş nasıl başlamalı

1. araştırma yapın

. Eğer dalış önce giyim sanayi hakkında bilgili olduğunuzdan emin olun iş nasıl çalıştığını anlama. diğer markalar başarılı oldu nasıl okuyun ve benzer bir strateji modeli.
Bizim geçmiş bazı içeriden bilgi almak marka sahibi görüşmeler .

2. Plan herşey

Başlamadan önce, bir tişört iş başlatmak ve yaptığını planı ne net bir fikre sahip nasıl yapabilirsiniz tüm bilgi almak. sonunda mağazalarda satmayı hedefleyen olacak eğer tişört tek online satışa sunulacak olup, hedef pazar satış, planı nedir siyah tişört tür gibi şeyler karar deneyin veya.
hedef pazar önünde markanızı almanın ücretsiz ve ücretli reklam yöntemleri hem içeren bir pazarlama stratejisi planlayın. işletmek için bir kılavuz olarak kullanmak için pratik bir iş planı oluşturun. Yeni başlayanlar için, markanızın değerlerini, misyonu, hedefleri, stratejileri, hedefleri ve uzun vadeli bir vizyon belirlemek.
İyi bir yolu planlama organize etmek için, deneyin Google Drive .

3. rekabet bilin

Her zaman rekabet olacak başka hangi giysi etiketleri bilmeli. Eğer mizahi tişört dayalı bir etiket başlıyorsanız diğer tüm komik tişört etiketleri ne yaptığını izlemek gerekir. Kendi iş stratejisi için bazı yeni fikirler teşvik edebilir, çünkü onların tasarım çeşitliliği, fiyatlandırma ve promosyon gibi şeyler takip edin.
Bu rakip markaların bloglar okuma ve neyin peşinde sekmeleri tutmak için kendi haber bültenleri kaydolarak günümüzde kolayca yapılabilir. Bu bilgi size yetişmek yardımcı olabilir.
Gibi indie giyim bloglar takip ederek rakiplerinizin aktivite takip edin Hypebeast .
nasıl bir t shirt iş başlatmak için

4. Eğer seyirci satın olacağına inanıyorum ürünleri oluşturun

Adım açık olmalı görünüyor, ama sen bu gün bulabilirsiniz tişört bazı şaşıracaksınız. diğerleri, hedef kitleniz içinde, tercihen insanlardan dürüst görüşler alarak tişört kalitesini test.
Potansiyel izleyici gerçek geribildirim yoluyla anketler ile deney almak için Facebook'ta .

5. Bir iş kurma mali bilin

Ne yaptığını planı bilmek sonra, hemen her şeyi yapacaksın maliyet nasıl bir fikir olsun. tişört üreten ve satan başlattığınızda, tüm masraflar izlemek. Birkaç yazıcıların baskı teklif almak ve kaliteden ödün vermeden, en iyi anlaşma elde etmek için fiyatları karşılaştırın.
etiketleme, torbalama, ya da ne olursa olsun kullanabilirsiniz diğer sonlandırma seçenekleri asmak, etiketleme maliyeti ekleyin. nakliye zarflar, kutular ve ürün depolama unutmayın. Bugünlerde bakın yeni tişört start-up yüzlerce aldanmayın; Bir tişört iş başlangıç ​​ucuz değil. Bu bir sürü de size giyim için şarj etmelisiniz ne kadar karar vermenize yardımcı olmalıdır.

6. katı bir tanıtım stratejisi ile gel

Markanız gitmek keşfetmek isteyenler başkalarına yaymak için bir şekilde yaymak için bir yol bulmalısınız. Yeni başlayanlar için, strateji PPC reklamları, bloglar basın bültenleri ve sosyal ağ içerebilir. Hatta ücretsiz logolu tişörtler uzak verebilir. gerilla taktikleri ve bu gibi promosyon ürünleri kullanarak iş büyüme üzerinde büyük bir etkisi olabilir.
Bununla birlikte, Cheapo olma. Er ya da geç sen kalacaksın senin tişört iş piyasasına para harcamak zorunda olduğunu fark edeceksiniz, böylece çevrimiçi reklamlar, olay sponsorluklar ve diğer ücretli pazarlama yöntemleri gibi şeyler için ödemek olmalıdır. Anlaşılır değil herkes hamur rollin ', yani mükemmel bir strateji oluşturmak için ücretsiz promosyon ile ödenen promosyon dengelemek için akıllı yollar bulmak.
Ücretli promosyon seçenekleri: Bir düşünün Google Adwords kampanya veya bir toplumsal ağ görünürlüğü elde PopularPays .
Ücretsiz tanıtım seçenekleri: Aktif sizin meşgul Instagram kitleye her gün. Hesabınıza sonrası sürekli, potansiyel hayranları yüzlerce takip yorumlayabilir ve binlerce fotoğrafı gibi ve. diğer kanallardan aynı stratejiyi çoğaltırlar.
Bir t-shirt iş başlatmak için nasıl

7. Bul ortakları

Kendi üzerinde başlayabilir ancak marka potansiyelini en üst düzeye çıkarmak ve daha etkin hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı ortaklar bulmak gerekir. Ayrıca size bazı yardımcı olabilecek diğer işletmeler ile işbirliği yaparken şirket içindeki ortakları var hedefliyoruz.
senin iyi arkadaş, yetenekli iştirakçi veya güvenilir aile üyeleri ile başlayın. Hala şans? Aracılığıyla potansiyel adayları gezen deneyin Founder2Be .

8. Set iş hedefleri

Bir tişört iş başlatmak için nasıl kendinizi eğitimli sonra bazı gerçek hedefler belirlemek için zamanı geldi. Bu yıl satan kaç tişört planlıyorsunuz? Nasıl bu ay ya da bu hafta ne olacak? iş için yeni insanların bir sürü hiçbir fikrim yok, ya da sadece umurumda değil. Sonra ulaşmak olmayacak korkusuyla bir hedef belirlemek için korkuyor insanlar grubu var.
Başarılı bir iş o doğru çalışıyor ne sağlam bir fikir sahibi olabilmek için başarı için hedeflerini belirler. Bir hedef belirleyin ve ona ulaşmak için yeteneğinizi inanıyorum. çekim yasası gider: Eğer kalacaksın biliyorum eğer ulaşmak edeceksin, ona ulaşmak. Eğer 10 tişört her hafta satmak ve şiddetle işinizde iman edeceği bugünden itibaren karar verirseniz, hareketli bu tişört almak için bir yol anlamaya için her şeyi yapacağız. Eğer tişört bir kutu ile sıkışmış sona erebilir bir hedef belirleyin yoksa satmak için çok korkuyorum.
Aracılığıyla hedefleri takip edin Google Drive .

Eğer ilk gün satış görmüyoruz çünkü 9. çıkmak etmeyin

Bu hiçbir yerde seni almak için iyi bir yoldur. Tasarımlarınızı, strateji ya da çalışma alışkanlıklarını geliştirme yollarını anlamaya çalışın. Sadece başladık zaman hala çok öğrenmeye ona devam ediyoruz. Kazananlar asla pes etmez ve pes edenler asla kazanamaz. moralinizi yetişmek için, bilgilendirici, motivasyon kitapları okuyun.
Sıkça diğer markanın web siteleri ve blogları ziyaret ve ister bir kaç yıl içinde ve ne kadar kötü gerçekten istediğiniz olmak nerede kendinize hatırlatmak için, onlar yaşıyorsanız ne kadar eğlenceli bakın. iş planı, tanıtım çabaları ve markalaşma stratejisini tekrar analiz. Eğer rekabete karşılaştırmak ve rekabet avantajı vurgulamak nasıl düşünün.
Sürekli geçmiş bazı kontrol ederek iş bilginizi genişletmek tişört iş makaleleri.

10. eğlenin

Eğer içinde iseniz sadece etmeyeceksin hızlı bir kova başarılı-ve yapmak HERHANGİ iş için gidiyor için. Yapmanız ve ne seviyorum ne seviyorum. Tutku kesinlikle marka imajı gösterecektir. o daha eğlenceli, daha üretken olmak gerekir. Sadece çok taşınan alamadım. İkinci düşünce, go ahead!
johnny-kekler-tişörtleri

BONUS İPUCU:

Oku bir KICK-ASS T-SHIRT Marka Lansmanı derinlemesine tavsiye ve bir t-shirt iş başlatmak için nasıl hakkında daha fazla ipucu için. Eğer göze alamaz yararlı bilgiler Ton kaçırmak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder